Dimez, Basın Bayramı'nı Kutladı

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Türk basınından...

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Türk basınından sansürün kaldırılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Abdurrahman Dimez, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmekte olduğunu belirtti. Dimez, "Adıyaman basını her geçen gün kendini geliştiren, memleket sorunlarına duyarlı ve sorumluluk sahibi bir konuma gelmiştir. Özellikle yerel basının ulusal basının gözü kulağı olduğu gerçeğiyle hareket ederek ilimize olan duyarlılıkları ve sağladıkları katkılar gözardı edilemez. Zor şartlar altında bu görevlerini yürüten değerli basın mensuplarımızın bayramlarını kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: