"Din Eğitiminde İnovasyon Ve Kalite" Toplantısı Yapıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği "Din Eğitimi'nde İnovasyon ve Kalite" toplantısı Yerköy Fetih Gençlik Merkezi'nde yapıldı.

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin organize ettiği "Din Eğitimi'nde İnovasyon ve Kalite" toplantısı Yerköy Fetih Gençlik Merkezi'nde yapıldı. Derneğin SODES Projesi apsamında düzenlediği toplantıda açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Yılmaz yaptı. Öğretmenler, zamana uygun ve öğrencilerin ihtiyaçlarına hitap eden bir din eğitimi konseptini ilçede oluşturmak için bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıda, 8.sınıfların merkezi sınava hazırlanmaları için tedbir alınması, etüd çalışması, soru bankası oluşturulması ve deneme sınavı yapılması, değerler eğitimi çalışmalarına ağırlık verilmesi, ailelilerin çocuğun eğitim süreci hakkında bilgilendirilmesi, din eğitimi alanında bütüncül yaklaşım sergilenmesi, ergenlik dönemi konusunda öğrenci ve ailelerin bilgilendirilmesi konuları ele alındı. Toplantıda ayrıca öğrencilerin, katıla bileceği Kuran-ı Kerim meal yarışması, 40 hadis ezberleme yarışması, Hazreti Muhammed ile ilgili kitap okuma yarışması düzenlenmesi kararı alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz