Din Görevlileri Ayaz’a Teşekkür Etti

Başiskele Din Görevlileri Derneği ve Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Başiskele’de bulunan 68 caminin...

Başiskele Din Görevlileri Derneği ve Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Başiskele’de bulunan 68 caminin her sene Ramazan ayına girmeden genel temizliğin yaptıran Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla, Başiskele Belediyesi her sene Ramazan ayı öncesinde tüm cami ve mescitleri teravih namazının ilk kılınacağı güne kadar temizliyor. Genel temizliği yapılan halıları yıkanan camilerde vatandaşlar gülsuyu kokuları arasında teravih namazlarını kılıyor. Belediyenin camilere yönelik yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı Kadir Çelikiz ve yönetim kurulu, Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ile birlikte Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Başiskele Din Görevlileri Derneği ve Kocaeli İl Müftüsü Ramazan ayı öncesi ilçedeki tüm camilerin temizliği konusunda göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetlerini belirterek Başkan Ayaz’a teşekkürlerini ilettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: