Din Görevlileri Derneği Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Gerede’de düzenlenen Uluslararası Bilgi Yarışması'nda bölge...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Gerede’de düzenlenen Uluslararası Bilgi Yarışması'nda bölge birincisi olan imam hatip lisesi öğrencilerini tebrik etti. Hediyelerini takdim eden Aksoy, Konya’da yapılacak olan Türkiye Finali'nde de başarılar diledi.

Gerede’de düzenlenen 4. Uluslararası Arapça Bilgi Yarışması'nda 11 okul arasında bölge birincisi olarak Ereğli’de dönen imam hatip lisesi öğrencilerine tebrikler devam ediyor. Ereğli Din Görevlileri Derneği Başkanı Ali Aksoy, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne giderek öğrencileri tebrik etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Aksoy, öğrencilerin elde ettiği başarılardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ve Konya da 18 Mayıs tarihinde yapılacak olan finalde de başarılar diledi.

Öğrenciler adına konuşan Emrullah Koç ise yarışmada bu dereceyi alacaklarını tahmin etmediklerini, ancak aldıkları başarıyı Konya’da da devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Ali Aksoy, öğrencilere hediye takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: