Din Görevlileri Düzenlenen Piknikte Bir Araya Geldi

Sen) Erciş İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte, din görevlileri bir araya geldi.

Sen) Erciş İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte, din görevlileri bir araya geldi.

İlçe merkezinden 10 kilometre uzaklıkta bulunan Deliçay Balık Bendi'nde düzenlenen pikniğe, İlçe Müftüsü Abdul Hamit Öveç, Diyanet-Sen Van İl Başkanı Nurullah Arvas, ilçe temsilcisi Selahattin Çalışır, ilçede görev yapan din görevlileri ile Kuran kursların yöneticileri katıldı.

Van'da 23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde yaşanan depremlerde hayatını kaybedenler için Kuran'ı Kerim'in okunduğu ve duaların yapıldığı piknikte İlçe Müftüsü Abdul Hamir Öveç, pikniği düzenleyenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Diyanet-Sen Van Şube Başkanı Nurullah Arvas ise "23 Ekim ve 9 Kasım depremlerini beraberce yaşadık. Büyük sıkıntılar ve ızdıraplar çektik. Bu sakıntı sonrası rabbim bizi her türlü musibetten muhafaza eylesin. Amacımız deprem sonrası bir araya gelmekti. Bu organizede tanışmadığımız bir çok arkadaşımızla tanışma fırsatımız oldu. Birebirimizle dertlerimiz sıkıntılarımızı paylaştık" dedi.

Düzenlenen piknikte bir araya gelen din görevlileri ile Kuran kursları öğreticileri günlük yaşamın stersinde uzaklaşarak farklı bir gün geçirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: