Din görevlileri halı saha turnuvası düzenledi

Adıyaman İl Müftülüğü ve Anadolu Spor Gazetecileri Adıyaman Temsilciliği'nin işbirliği ile birimler arası futbol turnuvası...

Adıyaman İl Müftülüğü ve Anadolu Spor Gazetecileri Adıyaman Temsilciliği'nin işbirliği ile birimler arası futbol turnuvası düzenlendi.

Müftü yardımcısı Mehmet Öztürk, “Bu yıl Kutlu Doğum Haftası etkinliklerimize spor etkinliği de ilave ettik. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Adıyaman Temsilciliği'nin destekleriyle merkez ve ilçe müftülüklerimizden oluşturulan takımlarla halı saha futbol turnuvası düzenleyeceğiz. İl müftülüğümüzden iki, ilçelerden de birer olmak üzere toplam 10 takımla turnuvamız başlayacak. İki grup halinde başlayacak olan turnuvamızda gruplarında ilk ikiye girmeyi başaran takımlar yarı finale kalacak. Yarı final maçları sonunda ilk ikiye giden takımlar final maçı oynayacak ve turnuvamızın şampiyonu belli olacak. Turnuvamıza katılacak olan takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü Halı Sahası'nda bugün başlayacak olan turnuvada İl Müftülüğü A takımı ile Kahta Müftülüğü takımı saat 15.00’te, Tut Müftülük Takımı ile Sincik Müftülük takımı saat 14.00’te karşı karşıya gelecek. Pazar günü ise İl Müftülüğü B takımı ile Besni Müftülüğü takımı saat 15.00’te, Samsat ilçesinde saat 14.00’te Samsat İlçe Müftülük Takımı ile Gerger Müftülük Takımı karşılaşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: