Din görevlileri yarışacak

Giresun İl Müftülüğü din görevlileri arasında ezanı güzel okuma, Kur’an-ı Kerim'i yüzünden okuma ve hafızlık...

Giresun İl Müftülüğü din görevlileri arasında ezanı güzel okuma, Kur’an-ı Kerim'i yüzünden okuma ve hafızlık yarışmaları düzenleyerek il birincisini seçecek.

Giresun İl ve ilçe Müftülüğü Din Görevlileri arasında düzenlenen yarışmada, ezanı güzel okuma, Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma ve hafızlık yarışmalarında birinci olanlar Çınarlar Camii'nde 9 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek programda il birincilerini seçilecek.

Giresun Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Ayhan Okur, "Giresun İl Müftülüğü Din görevlileri arasında Ezanı Güzel Okuma, Kur’an-ı Kerimi yüzünden okuma ve Hafızlık yarışmalarında il birincileri seçecek. Seçilen birinciler bölge birincilerine katılacak. Giresun Çınarlar Camii'nde 9 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek programda tüm halkımız davetlidir." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: