Din Görevlileri Yeni Doğan Iki Bebeğe Altın Hediye Etti

Adana’nın Kozan ilçesinde din görevlileri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyaret ettikleri hastanelerde dünyaya gelen son...

Adana’nın Kozan ilçesinde din görevlileri Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ziyaret ettikleri hastanelerde dünyaya gelen son iki bebeğe çeyrek altın hediye etti.

Kozan Devlet ve Özel Sevgican hastanelerini ziyaret eden Zafer Camii ve Kuran Kursu Öğreticileri burada yeni doğan kız ve erkek bebeğe birer çeyrek altın hediye ederek, hastane personeline gül takdim etti.

İlk olarak Devlet Hastanesi’ne giden heyet burada yeni doğan erkek bebeğe Ahmed, Özel Sevgican Hastanesi’nde dünyaya gelen kız çocuğuna da Amina ismini verdiler. Heyet daha sonra hastane personellerini de tek tek gezerek gül takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: