Din Görevlilerinden Çocuk Yuvasına Ziyaret

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nı...

Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas ve din görevlileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Saraçoğlu Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Yuvadaki çocuklara gül ve kitap hediye edildi.

İl Müftüsü Faruk Arvas, yuvada kalan çocukların toplumla bütünleşebilmeleri için herkesin buraya daha fazla ilgi göstermesini istedi. Onlara yardım eden kişinin cennette Peygamber Efendimizle birlikte olacağını söyleyen Arvas, "O gördüğü her yetimin başını okşardı. Onlara maddi manevi açıdan yardımcı olan peygamber efendimiz kimsesizlere de ayrı bir ilgi göstermiştir" dedi. Arvas, buradaki çocukların da devletin kendileri için hazırlamış olduğu güzel ortamı iyi değerlendirerek, devletine ve milletine bağlı bir şekilde yetişmelerinin önemini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Siirt Müftülüğü'nün yuvaya yapmış olduğu katkılardan dolayı çok memnun olduğunu ifade eden İl Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın Sayın Siirt Müftüsü ve ekibine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: