Din Görevlilerine Hizmet Içi Eğitim Semineri

Antalya Müftülüğü ile Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından din görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

Antalya Müftülüğü ile Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından din görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Antalya Müftüsü Ahmet Çelik yaptığı yazılı açıklamada, seminerlerin 3 ay boyunca haftada 3 gün süreceğini kaydederek, seminer kapsamında din görevlilerine "Fetva ve Güncel Dini Meseleler", "Mesleki Uygulama ve Motivasyon", "Kurumsal İletişim ile Din Eğitimi" ve "Dini İletişim" konularında eğitim verileceğini belirtti. Toplum çok çabuk değiştiğini, din görevlilerine toplumun yenilenmesinde büyük görevler düştüğünü kaydeden Çelik, bilgi üretmek ve algıyı yönetmek için kendilerini yetiştirmeleri gerektiğini belirtti. Kendilerini geliştirmek adına İlahiyat Fakültesi ile böyle bir program düzenlediklerini bildiren Çelik, program sadece din görevlilerinin bilgilendirilmesiyle kalmayacağını, din görevlilerinin İlahiyat Fakültesi' ile tanışmasına da vesile olacğaını kaydetti. Çelik açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Biz fakülteyi tanıyacağız, fakülte de bizi tanıyacaktır. Bu program sayesinde fakültedeki hocalarımız bilgileriyle, birikimleriyle cami hizmetlerine de katkıda bulunacaktır. İnşallah bu tür programlar, hizmet çeşitliliğine de vesile olacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: