Din Görevlilerine Yönelik Açılan Kuran-I Kerim Hizmetiçi Eğitim Kursu Sona Erdi

Hatip ve Müezzin-Kayyımların katıldığı Kuran-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu İl Müftüsü Mustafa Balık ve...

Hatip ve Müezzin-Kayyımların katıldığı Kuran-ı Kerim Hizmet içi Eğitim Kursu İl Müftüsü Mustafa Balık ve Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İsmail Koç'un katılımı ile düzenlenen belge töreniyle sona erdi.

İl Müftüsü Mustafa Balık katıldığı tören açıklamalarda bulunarak, "Kursa katılan bütün arkadaşları kutluyorum. Kurstan almış olduğunuz kazanımları devam ettireceğinizden eminim. Bizler böyle kursların görevliler açısından faydalı olduğu düşüncesindeyiz. Her görevlinin belli bir oranda düzenlenen bu kurslardan istifade ettiği düşüncesindeyiz." dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra İl Müftüsü Mustafa Balık kursiyerlere ve kurs öğreticisi Cacabey Camii İmam Hatibi Mehmet Saka'ya teşekkür ederek belgelerini verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz