Dinamit Yüklü Kamyon Ormanı Yaktı

Bursa’nın Orhaneli ilçesi Erenler köyü yakınlarında dinamit yüklü kamyon tarlaya uçtu. Kazadan sonra kamyonun kasasındaki...

Bursa’nın Orhaneli ilçesi Erenler köyü yakınlarında dinamit yüklü kamyon tarlaya uçtu. Kazadan sonra kamyonun kasasındaki dinamitlerin patlaması sonucu yangın çıktı.

Kaza, Bursa-Orhaneli yolu Erenler köyü mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, Koçu mevkisi istikametinden gelen İrfan G. yönetimindeki dinamit yüklü kamyon, virajı alamayarak tarlaya uçtu. Traktörüyle geçerken kazayı gören Ali Kaygusuz, durarak kamyon şoförüne yardım etmek istedi. Bu sırada kamyonun kasasında bulunan dinamitler bir anda patlamaya başladı. Patlamanın etkisiyle sürücü İrfan G. ile onun yardımına koşan Kaygusuz yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Orhaneli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kamyonun kasasındaki dinamitlerin patlamasının ardından orman yangını başladı. Yangını söndürmek için Orman Bölge Müdürlüğü, Orhaneli Belediyesi itfaiye ekipleri ve köydeki vatandaşlar seferber oldu. Ekipler yangının 100 metre uzaklıktaki benzinliğe sıçramaması için yoğun çaba gösterirken, yangına 5 helikopter ve 1 uçakla müdahale ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: