Dinar Belediyesi'nden Iki Okula Projeksiyon Cihazı

Dinar Belediyesi, Yeniyol İlköğretim Okulu ile Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Okulu'na projeksiyon cihazı hediye etti.

Dinar Belediyesi, Yeniyol İlköğretim Okulu ile Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Okulu'na projeksiyon cihazı hediye etti.

Dinar Belediye Başkan Saffet Acar, Yeniyol İlköğretim okulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Veysel Karaaslan ile birlikte sınıfları gezdi. Başkan Acar, projeksiyon cihazını sınıfta Karaaslan'a teslim etti.

Eğitime önem verdiklerini, katkı amacıyla okullara imkanları ölçüsünde destek verdiklerini bildiren Acar, "Yeniyol İlköğretim Okulu, benim de mezun olduğum bir okul ve çok seviyorum. Eksik araç gereç ve eksiklerini gidermek eğitimde kaliteyi yükseltmek hepimizin görevi ve ben de eğitime katkı sağlamaktan mutlu oluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Karaaslan da desteklerinden dolayı Acar'a teşekkür ederek, "Başkanımız, tüm okullara maddi, manevi olsun, araç gereç olsun, düzenleme olsun koşarak yardıma gidiyor. Bugüne kadar taleplerimiz, belediyemizden olumsuz dönmedi, yerine getirildi. Daha önce görev yaptığım Fatih İlköğretim Okulu'nda da belediyemizden önemli destek aldık. Yeniyol İlkokulu ailesi adına kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Acar, daha sonra METEM Lisesi'ne geçilerek Okul Müdürü Nail Tosun'a projeksiyon cihazını teslim etti.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: