Dinar Fatih Ortaokulu'nun Küçük Mucitleri Beğenildi

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Fatih Ortaokulu tarafından bilim fuarı düzenlendi. Fuarın Milli Eğitim Bakanlığı ile...

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Fatih Ortaokulu tarafından bilim fuarı düzenlendi.

Fuarın Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında imzalanan ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında önceden belirlenen bin pilot okulla birlikte Fatih Ortaokulu'nda 1 Nisan-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleştirildiği bildirildi.

Fatih Ortaokulu'nda açılışı yapılan fuarda 27 adet projenin sunumu gerçekleştirildi. Okulun folklor ekibinin kısa gösterisinin ardından konuşan Okul Müdürü Mehmet Öztürk, "İnsanların farkındalık oluşturmak ve bilimle ilgilenen insanların sayısını artırmak istedik. Bu doğrultuda okul öğretmenlerinin öğrencilerle hazırladıkları bilimsel deneyleri bir sunu haline getirdik." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: