Dinar Haydarlı Yatılı Bölge Ortaokuluöğrencilerinden Dinar Kaymakamı Kula'ya Ziyaret

Dinar Haydarlı Yatılı Bölge Ortaokulu Okul Müdürü Halil Turhan ve öğrenciler Dinar Kaymakamı Avni Kula'yı makamında ziyaret etti.

Dinar Haydarlı Yatılı Bölge Ortaokulu Okul Müdürü Halil Turhan ve öğrenciler Dinar Kaymakamı Avni Kula'yı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Kula'yı ziyaret eden öğrenciler daha sonra Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar'ı, Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan'ı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Asil Aydın'ı ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Okulu Müdürü Turhan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, öğrencileri Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) en iyi şekilde hazırladıklarını belirterek, "Okumuzu daha önce ziyaret eden büyüklerimize iadeyi ziyarette bulunarak birikimlerinden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler daha sonra Suçıkan Park tesislerinde bulunan Etnografya Müzesi'ni gezdi.

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: