Dinar MYO’dan kariyer ve kişisel gelişim günleri

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) 'Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri' etkinliği düzenleyecek....

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu (MYO) 'Kariyer ve Kişisel Gelişim Günleri' etkinliği düzenleyecek.
Dinar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Balık, yaptığı basın toplantısında, kariyer ve kişisel gelişim günleri etkinliğinin amacını açıkladı. Balık, Dinar MYO’dan mezun olmuş ve iş dünyasına atılmış olan ve halen okumakta olan öğrencileri bir araya getirerek fikir alışverişinde bulunmalarını sağlamak olduğunu belirtti. Balık, “Bilindiği üzere meslek yüksek okullarının kuruluş amaçlarından birisi de sektörlere nitelikli ara eleman yetiştirilmesini sağlamaktır. Bu bağlamda okulumuz bünyesinde kariyer birimi oluşturularak sektör beklentilerine uyumlu eleman yetiştirmek amacı ile çeşitli çalışmaların yapılması hedeflenmiştir.” dedi.
Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen bu etkinliğin Dinar MYO’da bu yıl ilk kez yapılacağı ve her yıl tekrarlanarak gelenek haline getirileceği belirtildi. 7 Aralık Çarşamba günü İyaş Alışveriş Merkezi salonunda başlayacak etkinliklerin 3 gün süreceği ve çeşitli akademisyenler ile iş adamlarının katılımının sağlanacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz