Dinar’da Denetimli Serbestlik Konferansı

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestlikten yararlanan mahkûmlara konferans...

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Cumhuriyet Başsavcılığı ve Dinar Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestlikten yararlanan mahkûmlara konferans düzenledi.

Konferansa Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Ateş, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Güç ve cezaevinden tahliye olan vatandaşlar katıldı.
Müftü Celil Şimşek, Yunus Emre’nin ‘Yaratılanı severiz Yaratan'dan ötürü’ sözüyle konuşmasına başladı. Şimşek Kur’an-ı Kerim ve Hadis-i Şerifler ışığında saygı ve sevgi çerçevesinde hoşgörüden bahsetti.

Reklam
Reklam

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar da konferansın sonunda söz alarak, kul hakkı, insanın toplum hayatındaki yeri ve sorumlulukları hakkında konuştu.

Konferans denetimli serbestlikten yararlanan vatandaşların soru cevapları ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: