Dinar’da İstasyon Bölgesinde Alınan Tedbirler

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki tren garı çevresinde yapılan inceleme çalışmaları sonrası metruk bina ve ihata duvarlarının...

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesindeki tren garı çevresinde yapılan inceleme çalışmaları sonrası metruk bina ve ihata duvarlarının yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Yapılan istişare ve alınan karar sonrasında Belediye Başkanı Saffet Acar’ın talimatı ile tren garı çevresinde bulunan metruk bina ve ihata duvarlarının yıkım işlemi gerçekleştirildi. İstasyon bölgesinde bulunan eski buharlı lokomotif ve vagonların da Makine Kimya Kurumu tarafından alınacağı öğrenildi. Gar yetkilileri tarafından da tarihi değer niteliğindeki hangar ve kullanılabilir binaların kapı ve pencereleri de yeniden yapılarak içeriye girilmesi engelleneceği belirtildi. Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, istasyon bölgesinde belediye ekipleri ve araçları tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili geçtiğimiz günlerde Dinar ilçesine gelen Devlet Demir Yolları (TCDD) 7. İşletme Baş Müdürü Enver Timur Boğa ve Taşınmaz Mallar Müdürü Hasan Kara Belediye Başkanı Saffet Acar ile madde bağımlıları hakkında istişare yapmışlardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: