Dinar'dan Kısa Kısa

Dinar Belediyesi, Menderes İlkokulu'na projeksiyon ve bilgisayar yardımı yaptı.

Dinar Belediyesi, Menderes İlkokulu'na projeksiyon ve bilgisayar yardımı yaptı.

Okul Müdürü Erkan Özcan, yaptığı konuşmada, 4 yıl önce öğrenime açılan Menderes İlkokulu'nun en kaliteli okullar arasında birinci seçildiğini belirterek, Dinar Belediyesi'nin okullarına verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür etti.

Acar da Menderes İlkokulu'nun ilçenin en iyi okullardan biri olduğunu bildirdi.

-Dinar Belediye Başkanı Acar, gazetecilerle bir araya geldi

(Fotoğraflı)

Reklam
Reklam

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, ilçedeki yerel ve yaygın medyada çalışan gazetecilerle bir araya geldi.

Acar, Suçıkan Park Tesisleri'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, göreve geldiği gün yol yapımına önem verdiklerini belirterek, yolları yapılmayan caddelerde de doğal gaz hattı geçmediğinden bu işlemleri gerçekleştiremediklerini kaydetti.

Bütün mahallelere spor aletleri ve çocuk oyun parkları kurduklarını ifade eden Acar, şöyle konuştu:

"Belediyemizin araç eksiği ilk geldiğimizde büyük bir açık olarak duruyordu. Ancak bütün araçları alarak araç filomuzu genişlettik. Atölye amirliğine 22 araç kazandırdık. Seçim beyannamemizde yer alan 86 maddenin, 71'ini gerçekleştirdik. Bunun yanında beyannamemizde olmayan birçok işi de yaptık."

Muhabir: Eser Devran Çekinir / Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: