Dinar'dan Kısa Kısa-Dinar'da Yaz Kur'an Kursları Toplantısı Yapıldı

Dinar'da 18 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz Kur'an kurslarıyla ilgili toplantı yapıldı.

Dinar'da 18 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan yaz Kur'an kurslarıyla ilgili toplantı yapıldı.

Akdem Otel toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Dinar Müftüsü Celil Şimşek, Dinar ve çevresi cami imamları ile din görevlileri katıldı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara'dan ülke genelindeki din görevlilerine canlı yayında hitap ederek, yaz Kur'an kurslarıyla ilgi önlemlerin alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dinar Müftüsü Şimşek, toplantıda yaptığı konuşmada, yaz Kur'an kurslarında herhangi bir yaş sınırlaması olmadığını, o yüzden tüm öğrencilerin yaz Kur'an kurslarına gönderilmesi çağrısında bulundu.

Reklam
Reklam

-Dinar'da Huzurevi sakinleri piknikte bir araya geldi

(Fotoğraflı)

Dinar ilçesinde Buhurcular Huzurevi sakinlerine, "Babalar Günü" dolayısıyla kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle Suçıkan Park Tesisleri'nde ortaklaşa piknik düzenlendi.

Huzurevi sakinlerine ve çalışanlarına moral olması için düzenlenen etkinlikte, huzurevi sakinlerine kaymakamlık tarafından gömlek, Dinar Belediyesi Bayanlar Meclisi tarafından da sandalet hediye edildi.

Buhurcular Huzurevi Başkanı Aynur Toker, yaşlıların bu etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirterek, pikniğin moral kaynağı olduğunu bildirdi.

Muhabir: Devran Çekinir / Mustafa Güngör

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: