Dinç Bilgin'in teknesi yarın satılacak

İSTANBUL (İHA) - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından Sabah Gazetesi Samandıra Tesisleri'nde Etibank'ın devlete olan borçlarından dolayı yapılan operasyonda banka eski sahibi Dinç Bilgin'in el konulan malları arasında yer alan tekne yarın satışa çıkacak.

Gerçekleşen operasyonda el konulan Bilgin'in damadı Clifford Holmes Polley'in üzerine kayıtlı olan tekne dışındaki 57 klasik otomobilin satış işlemleri gerçekleştirildikten sonra teknenin satış işlemleri için gereken muameleler de tamamlandı. Satış işlemleri biten tekne ve römork yarın (19 Ağustos Perşembe) saat 14.00'te Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Satış Mahalli Büyükdere Cad. No: 147 Esentepe adresinde açık arttırmaya çıkacak.

Reklam
Reklam

Özellikleri belirtilen ve muhammen bedeli 24.000.000.000 TL. olan tekne 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'un 85. maddesine göre açık artırma ve peşin para ile satılacak. Ancak, verilen bedel muhammen değerin yüzde 75'inden az olması veya hiç alıcı bulunmaması halinde, ikinci satış 24 Ağustos 2004 tarihinde saat 14.00'da aynı adreste yapılacak. Teknenin tellaliye ve damga vergisi alıcıya ait olacak. Açık artırma ile satılacak olan tekne Yakuplu köyü yolu üzeri, (Bayındırbank deposu) Çuhadaroğlu binası No:34 Yakuplu-B.çekmece adresinde görülebiliyor.