Dinçel; “bugün Aydınlı Oldum”

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bugüne kadar Aydın’da görev yapan bir teknik adamdım. Bugün...

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Bugüne kadar Aydın’da görev yapan bir teknik adamdım. Bugün Aydınlı oldum” dedi.

Futbolcularına galibiyet ve böyle bir coşkuyu yaşattıkları için teşekkür eden Dinçel, “Allah’a şükürler olsun. Ben bugüne kadar Aydın’da görev yapan bir teknik adamdım. Bugün Aydınlı oldum. Takımımda oynayan 26 oyuncunun 6’sı geçmişte şampiyonluk yaşamıştı. 20’si ilk kez şampiyonluğu tadacak. Bu galibiyet artık takımımızın tamamı Aydınlı oldu. Aydın’ın yaşamımızdaki yeri artık çok farklı” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923 açısından bu yılın örnek bir yıl olduğunu belirten Dinçel, “Sezonun ilk gününden itibaren taraftar, basın, camiamız tek vücut oldu ve bugüne geldik. Büyük bir ihtimalle şampiyon olacağız. Matematiksel olarak 3 haftada alınması gereken bir puan var. Büyük bir ihtimal kapıyı araladık ve bir adım kaldı. Kalan üç hafta içerisinde bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yediden yetmişe herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

SİNAN BAĞLILIĞINI GÖSTERDİ

Sinan’ın sakatlığına da değinen Dinçel, sözlerini şöyle tamamladı: “Bir insanın bundan tam on üç gün önce kolu kırılıyor. Bir hafta alçıda kalıyor. Yine de oynamak istiyor. Sinan, Gebze maçında oynamak istedi. Biz buna müsade etmedik. Hafta içerisinde de ısrarla ‘her şeyin başı sağlık’ dememize rağmen o da ısrarla ‘ben oynayacağım’ dedi. Hafta içerisinde alçısını çıkarttık. Kolunun tekrar filmi çekildi. Kırığı bir şekilde kaynamış. Ama on beş günlük alçı süresini biz pas geçtik. Hiçbir antrenmana çıkarmadık. Son iki gün askı ile koştu. Dün tekrar oynayacağını ısrarla söyledi. Biz de koluna bandaj takarak koruyucu taktık. Oynadı ve kilidi açtı. Bir takımın oyuncusunun kolu kırık. Kritik bir maç. Tutamıyorsun oyuncuyu. Bu da Aydın ve forma sevgisi ve buraya bağlılıktan kaynaklanıyor”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: