Dinçel, Denizli Büyükşehir Belediyespor Ile Anlaştı

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Selahaddin Dinçel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Selahaddin Dinçel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni sezonda puan cetvelinde üst sıralarda olmayı hedeflediklerini, kendilerini bu hedefe götürecek doğru teknik adamı bulduklarına inandıklarını söyledi. Dinçel'in kendini kanıtlamış bir hoca olmasının yanında kariyeri, karakteri ve çalışma azmiyle kendilerini hedefe götüreceğine inandıkları için göreve getirdiklerini kaydeden Uzunoğlu, transfer sezonunda doğru yerlere doğru oyuncular alarak, başarılı olacaklarına inandığını belirtti. Selahattin Dinçel ise hedefleri olan bir takımla anlaştığı için mutlu olduğunu kaydetti. İyi bir ekip kurarak ligi üst sıralarda bitirecek bir kadro oluşturacaklarını ifade eden Dinçel, tek başına hiç bir şeyin yeterli olmayacağını, herkesin desteği olması gerektiğini, yönetim, teknik ekip, futbolcu ve taraftarlarla birlik olduklarında başarılı işlere imza atacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: