Dinçel Görüşme Odasına Girecek

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, yeni sezon öncesi teknik direktörlük...

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923’ün Başkanı Süha Bayırlı, yeni sezon öncesi teknik direktörlük görevi için ilk olarak Aydınspor 1923’ü 3. Lig’de şampiyon yapan Selahaddin Dinçel ile görüşeceklerini belirtti.

Teknik direktör Selahaddin Dinçel’i Aydın’a davet ettiklerini ifade eden Dinçel, “Pazartesi gününe kadar kesin kararı vereceğiz. Listemizde beş teknik adam var. Bu isimler PTT 1. Lig’de, 2. Lig’de çalışmış isimler. Tecrübeli, 2. Lig’de çalışmış ve ligi bilen bir isimle anlaşacağız. Daha sonra anlaştığımız hocanın raporuna göre transferi belirleyeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınspor 1923’te sözleşmesi yarın sona erecek olan teknik direktör Selahaddin Dinçel ise Konya’da PTT 1. Lig’e yükselme maçlarını takip ettiğini ifade etti. Çeşitli kulüplerden teklifler aldığını belirten Dinçel, önceliğinin Aydınspor 1923 olduğunu ve hiçbir kulüple görüşme yapmadığını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: