Dinçel; “hedefe Ulaştık”

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel,...

Spor Toto 3. Lig 2. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, “ 68 puan hedefimize ulaşarak ligi tamamladık” dedi.

Sezon başında maç başına alacakları iki puanın kendilerini hedeflerine ulaştıracaklarını öngördüklerini belirten Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, “Biz istediğimiz matematiği tutturduk. Hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Şampiyon olarak büyük sevinç yaşadık. Aydın’ın yeri daha üst ligler. İnşallah bundan sonraki süreçte Aydın o günleri de görecektir” dedi.

Reklam
Reklam

Aydınlılara kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Dinçel, “Biz sözümüzü tuttuk. Hesabımızı tutturduğumuz için çok mutluyuz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: