Dinçel Kampa Katıldı Moraller Yükseldi

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923’te teknik direktör Selahaddin Dinçel’in kampa katılması...

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923’te teknik direktör Selahaddin Dinçel’in kampa katılması ile moraller yükseldi.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel’in eşi Hülya Dinçel, geçirdiği beyin kanaması üzerine yaklaşık 10 gün boyunca Ege Üniversitesi’nin yoğun bakımında kalmıştı. Bu süre boyunca teknik direktör Dinçel, eşinin yanında beklemiş ve takımdan ayrı kalmıştı. Tecrübeli teknik direktör, eşi Hülya Dinçel’in yoğun bakımdan çıkması üzerine, dün gece geç saatlerde Aydınspor 1923’ün Kartepe’deki kampına katıldı. Dinçel’in Kartepe kampına katılması üzerine takımdaki moraller yükseldi.

Reklam
Reklam

“SÜREKLİ BİLGİ ALDIK”

Takımla ilgili olarak yardımcı antrenörler ve kulüp müdürü Serkan Bilen’den bilgiler aldığını ifade eden Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, “Beklemediğimiz bir olay yaşamıştık. Sevenlerimizin dualarını eksik etmediğini biliyorum. Kartepe’deki çalışmalar bilgim dahilinde ve planladığımız şekilde devam etti. İnşallah hazırlık dönemini en iyi şekilde geçirip lige hazırlanacağız” dedi.

Dinçel, Turgutlu’daki evini Aydın’a taşıyacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: