Dinçel: “kontrollü Oynadık”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 2-0’lık skorla...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, 2-0’lık skorla kazandıkları Belediye Bingölspor karşılaşmasını değerlendirdi. Ligde oynadıkları her karşılaşmaya final gözüyle baktıklarını ifade eden Dinçel, “Rakibimizin eksik kalması bizi kontrollü oynamaya itti. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

Karşılaşmanın henüz başında golü bulduklarını hatırlatan Dinçel, “Sarı kart sınırında oyuncularımız var. Her maçımızın final olduğu düşüncesindeyiz. Bu hafta Uğur gördüğü kartla cezalı duruma düştü. Ligin ilk yarısının sonuna doğru ki süreci kayıpsız geçmeliyiz” dedi.

Reklam
Reklam

GRİBAL ENFEKSİYON ETKİLEDİ

Hafta başında stoper Zafer’in gribal enfeksiyona yakalandığını belirten Dinçel, “Zafer’in ardından, Gürkan, Umut, Sinan ve Sadullah’ta rahatsızlık geçirdi. Sadullah, maçtan bir gün önce serum yedi ve halsizdi. Oyuncularımızın sağlığı bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

“İÇ SAHA ÇOK ÖNEMLİ”

İkinci devrenin ilk karşılaşması olan Erzincan Refahiyespor karşılaşması dahil önlerindeki altı karşılaşmanın dördünü Adnan Menderes Stadı’nda oynayacaklarını kaydeden Dinçel, “Evimizde oynayacağımız karşılaşmalarda puan kaybetmek istemiyoruz. Bu süreçte Batman ve Sivas 4 Eylül deplasmanlarına gideceğiz. Bu deplasmanlardan da puan veya puanlar çıkarıp önümüze bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIN DESTEĞİ VE İNANMIŞLIĞI BİZE YARDIMCI OLDU”

Trabzon Kanuni deplasmanında aldıkları galibiyetin ardından, bir haftadır taraftarların şehirde ve sosyal paylaşım sitelerinde takıma destek çağrıları yaptığını ifade eden Dinçel şunları söyledi: “Tribünlerde bu sezonki en kalabalık seyirci topluluğu vardı. Taraftarımızın desteği ve inanmışlığı ile kazandık. Kazandığımız 3 puanı onlara armağan ediyoruz. Sezon başında kendilerinden takımımız maç içinde mağlup durumda olsa dahi destek sözü almıştık. Desteklerini bizden esirgemiyorlar. Sevgiyi, birlikteliği ve içtenliği takımımıza yansıtıyorlar. Bu da takımımıza yardımcı oluyor”

Reklam
Reklam

Siyah-beyazlı ekip, bugün yapacağı antrenmanla önümüzdeki hafta Gebzespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: