Dinçel; “pozisyon Zenginliğinden Memnunum”

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Kartepe kampında...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Kartepe kampında dün oynadıkları ve 2-2 beraberlikle ayrıldıkları Orhangazispor maçında takımının sergilediği pozisyon zenginliğinden dolayı memnun olduğunu belirtti.

2-2 berabere biten Orhangazispor karşılaşmasının ilk yarısına genç ağırlık bir kadro çıkardıklarını ve 2-0 yenik olarak ilk yarıyı kapattıklarını belirten Dinçel, “İkinci yarıda tecrübeli oyuncularımız oyuna girdi. Çok sayıda gol pozisyonu yakaladık. Savaş ve Gürkan’la bulduğumuz iki pozisyonu gole çevirdik. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Takımımızın oyunundan ve pozisyon zenginliğinden dolayı memnunuz”dedi.

Reklam
Reklam

Ligin başlamasına bir aydan fazla bir zaman dilimi olduğunu hatırlatan Dinçel, “Kampta takıma yükleme yapıyoruz. Aynı zamanda da takımdaki uyumu sağlamaya çalışıyoruz. Şu anda yüzde 30 kapasiteyle oynuyoruz. Gün geçtikçe, daha iyi olacağız. Hazırlık maçlarında, sonuçtan ziyade, futbolcularımızın performansı ve uyum kazanması önemli” ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı ekip bugün salonda ağırlık çalışması yaparken, akşam ise yeşil sahada çalıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz