Dinçel Rapor Verdi

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Kulüp Başkanı...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Kulüp Başkanı İlhan Günendi ile görüştü. Dinçel, Günendi’ye ilk yarının değerlendirmesini yaptığı bir rapor sundu.

Aydın’a gelerek başkan Günendi ile görüşen teknik direktör Selahaddin Dinçel, başkan Günendi ile ilk yarının değerlendirmesini yaptıklarını , takımla ilgili tespitlerini kendisine sunduğunu kaydetti.

“TAKIMDAN MEMNUNUM”

Transfer konusunda herhangi bir şeyin söylemenin çok erken olduğunu ifade eden Dinçel,”Lider bir takıma sahibiz. Oyuncularımın ilk yarıda sergilediği performanstan memnunum. Şu an için transfer düşünmüyoruz. Ancak ilerleyen günlerde şartlar el verdiği takdirde, takımda rekabeti artıracak, oyun kalitemizi yükseltecek oyuncular bulursak transfer yaparız. Devre arası transferinin çok büyük fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Gelişmelere göre hareket edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: