Dinçel Taraftarı Tribünlere Çağırdı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Trabzon Kanuni...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup lideri Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, Trabzon Kanuni maçına konsantre olduklarını belirterek, “Kulübümüze,işimize ve formaya saygımızı göstereceğiz. Aydın’a şampiyonluk hediye edeceğiz” dedi.

Ligde avantajı ellerinde bulundurduklarına dikkat çeken Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel, “Elimizden bulundurduğumuz avantajı sürdürmek için Trabzon Kanuni maçını kazanmak istiyoruz. Karşılaşmanın cumartesi olmasına rağmen, taraftarımız,esnafımız, öğrencimiz bize sahip çıkacaktır. Tek hedefimiz şampiyonluk. Kulübümüze,işimize ve formaya saygımızı göstereceğiz. Aydın’a şampiyonluk hediye edeceğiz”dedi.

Reklam
Reklam

HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

Aydınspor 1923’te Trabzon Kanuni maçı hazırlıkları sürerken, sakatlıkları süren Zafer ve Emre İşçiler antrenmana katılmadı. Grip geçiren ve serum tedavisi alan Gürkan’da antrenmana katılmadı. Aydınspor 1923’te oyuncuların moralli olduğu gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: