Dini Bilgiler Yarışması Birincileri Vali Erol’u Ziyaret Etti

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen Liseler Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması'nda birinci olan ve...

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen Liseler Arası Temel Dini Bilgiler Bilgi Yarışması'nda birinci olan ve umre ödülü kazanan Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi ekibi, Vali Muammer Erol’u ziyaret etti.

Ziyarette Mehmet Koloğlu Anadolu Lisesi Müdürü M. Nuri Güler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Metin Yıldırım, yarışma ekibinden Ceren Çelik, H. İbrahim Dartay ile Hakan Barlı isimli öğrenciler yer aldı. Öğrencileri tebrik eden Vali Erol, başarılarının devamını diledi. Yarışmadaki soruların oldukça zor sorular olmasına rağmen öğrencilerin iyi bir performans sergilediklerini belirten Vali Erol, öğrencileri ve yarışmaya hazırlayan öğretmenlerini kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: