Dink Davasına Bakan Mahkeme'nin Hakimi Duruşma Yapıldığı Sırada Gözaltına Alındı

  * Üye hakimin odasında arama yapılıyor Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 19 Ocak

\* Üye hakimin odasında arama yapılıyor

Haber: Ümit TÜRK İstanbul / DHA
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in 19 Ocak 2007'de öldürülmesine ilişkin İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu sanık eski İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in savunma yaptığı sırada mahkeme başkanı duruşmaya bir anda ara verdi.

BAŞKAN DURUŞMAYA ANİDEN ARA VERDİ
Bu sırada bu mahkemenin üye hakimlerinden olan ancak bu duruşmada bulunmayan Bünyamin Karakaş'ın polis ekipleri tarafından odasında gözaltına alındığı ortaya çıktı. Üye hakimin odasında arama yapıldığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

192 HAKİM VE SAVCI'NIN 55'İ İSTANBUL ADLİYELERİNDE GÖREVLİ
Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan gözaltı kararı verilen 192 hakim ve savcıdan 55'inin İstanbul'daki adliyelerde görev yaptığı ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: