Dinledikleri kitabı sınıfta anlatan öğrenciler kitap kurdu oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümran Anaokulu öğrencilerinin işitsel hafızasını geliştirmek için 'Kitap Kurdu'...

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Özel Ümran Anaokulu öğrencilerinin işitsel hafızasını geliştirmek için 'Kitap Kurdu' yarışması düzenledi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün başlattığı “Türkiye Okuyor” kampanyası çerçevesinde Özel Ümran Anaokulu’nda düzenlenen “ Kitap Kurdu Öğrenciler Yarışıyor” yarışmasına minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin işitsel hafızasını geliştirmek, hayal güçlerini zenginleştirmek ve ilköğretime yönelik başarıyı arttırmak amacı ile yapılan yarışmada, minik öğrenciler okunan bir kitabın adını ve kimin okuduğunu, kendilerine verilen kurt resminin vücudundaki halkaların içine yazdı. Yazdıkları halkaları istedikleri renklere boyayan öğrencilere kitaplardan herhangi birisini seçmesi ve o kitabı anlatması istendi. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ise kitap kurdu sertifikası verildi.

Reklam
Reklam

Özel Ümran Anaokulu sorumlu Müdür Yardımcısı Pınar Özerdem açıklamasında, "Mutluyuz, okuyanı dinlemeyi seviyoruz. İşitsel hafızamızı geliştiriyoruz. Başarı için bir adım daha atıyoruz. Öğrencilerimiz dinleyerek kitap kurdu oldu." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz