Dino Park'a Bayram Indirimi

Kemer ilçesinin Göynük beldesinde kurulu dinazor demalı Dino Park, Kurban Bayramı süresince indirimli olarak gezilebilecek.

Kemer ilçesinin Göynük beldesinde kurulu dinazor demalı Dino Park, Kurban Bayramı süresince indirimli olarak gezilebilecek. Dino Park ortaklarından Abdullah Eş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dino Park giriş ücretinin kişi başı 25 lira olduğunu, ancak Kurban Bayramı boyunca vatandaşların 15 lira ücretle parkı gezebileceğini bildirdi. Eş, parkın 0-6 yaş arasındaki çocuklar, engelli vatandaşlar, şehit yakınları, gazi ve ailelelerine parkın her zaman ücretsiz olduğunu da hatırlattı. Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması dolayısıyla parka gelen ziyaretçi sayısının artacağını düşündüklerini de ifade eden Eş, "Bizim amacımız para kazanmak değil. İnsanların temalı parklarda aileleriyle rahatça vakit geçirmesini ve çocuklarını eğlendirebilmeyi sağlamak. Bayramda tatilinin uzun olması dolayısıyla da 8-9 bin ziyaretçinin gelmesini hedefliyoruz. Bunların çoğunluğu zaten yerli ziyaretçi olacak. Ayrıca 5-6 bin kişiyi de bedava ağırlayacağız" dedi. Türkiye'de temalı park işletmelerine ağırlık verilmesini isteyen Eş, temalı parkların, insanlara iyi geldiğini, eğlendiğini ve keyifli vakit geçirdikleri yer olduğunu bildiklerini söyledi. Gelecek yıl Antalya'da da temalı park kurmayı düşündüklerini anlatan Eş, projenin hazır olduğunu ve çalışmalara aşladıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz