“diplomat” Resim Sergisi Açıldı

Gaziantep Kültür Turizm Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Galerisinde 'Diplomat' resim sergisi açıldı.Gaziantep İl Halk Kütüphanesinde yapılan...

Gaziantep Kültür Turizm Müdürlüğü, Güzel Sanatlar Galerisinde 'Diplomat' resim sergisi açıldı.

Gaziantep İl Halk Kütüphanesinde yapılan resim sergisi açılışına, Gaziantep Kültür Turizm Müdür vekili Mehmet Aykanat, Gaziantep İl Halk Kütüphanesi Müdürü Yüksel Polat, Yazar ve ressam Akten Köylüoğlu, Ressam Gülay Karslıgılı ve sanat severler katıldı.

Ressam Mahlagha Ranjba ve Shahab Ghanehei sergide, yağlı boya, karakalem, kadife üzerine yağlı boyadan yapılan 27 tane resim sergilediklerini, serginin 10 gün açık kalacağını belirttiler.

Reklam
Reklam

Sanat severlerle temas kurup coşkulu bir kalabalıkla sergi açmayı hedeflediklerini belirten, Gaziantep Kültür Turizm Müdür vekili Mehmet Aykanat, “Kültür Turizm Müdürlüğü olarak güzel sanatlar galerisinde 6. resim sergisini açtık. Gönül isterdi ki burada biz daha kalabalık bir toplulukla bu sergimizi açalım. İlimizdeki bu tür faaliyetlerin yaygınlaştırmak için diğer sanatçılar ve sanat severlerle temas kurup burayı daha şenlendirelim diye düşünüyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: