Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Ağaçlara Çarptı

Kartal’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüjdeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir kişi minibüsün içerisinde sıkışırken,...

Kartal’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüjdeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir kişi minibüsün içerisinde sıkışırken, araçta bulunan diğer 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı.

Kaza, saat 12.30'da Kartal Gümüşpınar Mahallesi Şehit Aydın Çelik Caddesi üzerinde meydana geldi. 34 VH 2191 plakalı minibüsün sürücüsü Metin Aydın, direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjdeki ağaçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü Aydın ile araçta bulunan Hasan Erden yola savrularak hafif şekilde yaralandı. Araçta sıkışan Aziz Erden ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkartılarak Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Olayın görgü şahidi, “Yağış olduğu için virajı alamadı kayarak önce ağaçlara vurdu. Üç kişilerdi araçta zaten güvenli bir araç değil vurunca içinde sıkıştı” dedi.

Polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: