Diri diri gömdüler!

Suriye askerlerinin, şiddet eylemlerini görüntülediği öne sürülen bir muhalifi diri diri gömdüğünü gösteren video görüntüleri ortaya çıktı.

Suriye yönetiminin, Annan planı kapsamında ateşkes ilan etmesine karşın muhaliflere yönelik operasyonları sürerken, önceki gün Youtube sitesinde yayınlanan bir video klip, sivillere yönelik şiddetin korkunç boyutlara vardığını gösterdi.

[

](http://video.mynet.com/habervideo/Diri-diri-gomduler/1447668/)

Siteye 25 Nisan’da yüklenen video görüntülerinde, askerlerin operasyon görüntülerini çekerek El Cezire ve El Arabiya televizyon kanallarına yolladığı öne sürülen bir sivilin, Suriye Ordusu’namensup olduğu söylenen kişilerce diri diri gömüldüğü görülüyor.

Reklam
Reklam

Habertürk'ün haberine göre gerçekliği kanıtlanamayan görüntülerde genç aktivistin Humus yakınlarındaki El Kuseyir kentinden olduğu belirtiliyor.

SCUD İDDİASI Bu arada, Hama’nın güneyindeki Maşa el Tayyar Mahallesi’nde büyük bir patlamameydana geldiği belirtildi.Muhalifler, olayda en az 70 kişinin öldüğünü öne sürerken, Şamkaynakları patlamanın, “silahlı terörist grupların” bomba imali sırasındameydana geldiğini ve olayda 16 kişinin öldüğünü iddia etti. Muhalifler patlamaya ordunun topçu ateşi ya da bir Scud füzesinin neden olabileceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler: