Diriliş Ertuğrul 32. son bölümü olay yarattı

Trt 1 ekranlarının iddialı dizisi Diriliş Ertuğrul 12. bölüm yayınlandı. Tarih kokan sahneleriyle büyük ses getiren Diriliş Ertuğrul 12. bölümüne Ertuğrul ve abisinin tartışma sahneleri damga vurdu. İşte, Diriliş Ertuğrul 12. bölümde yaşananlar!

Trt 1 ekranlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul 32. bölümüyle izleyicilerini yine unutulmaz sahnelere tanık etti. Bu hafta Oba'da işler fena karıştı. Zor günler ardından ailesine kavuşan Ertuğrul, abisiyle karşı karşıya geldi. Ertuğrul'un ağabeyine ilk kez elini kaldırmasıyla dengeler şaştı. Ertuğrul'un Noyan'a karşı hamleleri obayı nasıl etkiledi? Ertuğrul ve abisi arasında neler yaşandı? Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, Hülya Darcan ve Serdar Deniz gibi isimlerin paylaştığı Diriliş Ertuğrul sürprizlerle dolu son bölümüyle 4 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Trt 1 ekranlarına geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 32. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul'un vazifelerinin elinden alınması ve alplıktan çıkarılması, Kayı Alpları'nı büyük bir şaşkınlık içinde bıraktı. Büyük bir öfke dalgası obada kabarmaktaydı. Ertuğrul anası Hayme ve ağabeyi Gündoğdu ile de Aytolun'un, Kocabaş'ın ve Tuğtekin'in fitneleri yüzünden karşı karşıya gelmişti. Diriliş Ertuğrul son bölümünde Ertuğrul ilk kez ağabeyine elini kaldırdı ve obada artık geri dönülmez bir yola girildi. Dahası, obadaki beyler de tıpkı siyasi ihtiraslarıyla hareket eden Korkut ve Tuğtekin gibi, içlerini oyan büyük Noyan tehlikesinin farkında değillerdi. Kış bitiminde Moğol ve Selçuklu Ordusu karşı karşıya gelene kadar; ana rahmi kadar huzurlu ve sıcak bir kış geçirmek, obanın ihtiyaçlarını gidermek telaşına düşmüşlerdi. Ancak ne Ertuğrul'un elinin Noyan tarafından delinmesi ne obada baş alplık vazifesinin elinden alınması ne de artık obanın bir alpı olmaması Ertuğrul'un azmini zerrece etkilemeyecekti. Ertuğrul, herkesin meczup bildiği Geyikli ve alpları Doğan ve Turgut ile Noyan'a ve savaşı bekleyen binlerce kişilik büyük Moğol Ordusu'na karşı imkânsız bir savaşa hazırlanmaktaydı.