Diriliş Ertuğrul 4. bölümü ekrana geldi

TRT 1'in yeni dizilerinden Diriliş Ertuğrul 4. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Diriliş Ertuğrul son bölümde obada göç hazırlıkları yapılırken Süleyman Şah hastalandı. Kurdoğlu da bu fırsattan yararlanmak için harekete geçti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 1. SEZON 4. BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Osmanlı döneminin kuruluş zamanlarını anlatan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle ekrana geldi. Efektleri, konusu ve dev kadrosuyla ses getiren Osmanlı dizisi Diriliş Ertuğrul 4. bölümü her hafta olduğu gibi bu hafta dayeni gelişmelere sahne oldu.

Oyuncu kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hakan Vanlı, Levent Öktem, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı gibi isimlerin bulunduğu, yönetmenliğini Metin Günay üstlendiği senaryosunu ise Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin'in kaleme aldığı Diriliş Ertuğrul son bölümü ekrana geldi.

Diriliş Ertuğrul son bölümde Süleyman Şah, esir düşen oğlu Gündoğdu'yu kurtarmak için Kara Toygar'ın karşısına çıktı. Kara Toygar Gündoğdu'yla takas etmek istediği esirleri Süleyman Şah'ın yanında görmeyince sinirlendi. Süleyman Şah'ı alır ve takas mekanına doğru yola çıktılar. Ertuğrul, Numan ve Yiğit Alp'le onları takas mekanında bekledi. Diriliş Ertuğrul 4. bölümde Ertuğrul'un planı işe yaradı mı? Ağabeyi Gündoğdu ve obanın misafirleri Numan ve Yiğit Alp'in sağ salim obaya dönmelerini sağlayabildi mi merak konusu oldu.

Halime Diriliş Ertuğrul son bölümde obada hem babası ve kardeşinden hem de Ertuğrul'dan gelecek güzel haberleri bekledi. Bu sırada Gündoğdu liderliğindeki kervanın saldırıya uğradığı obada duyuldu, saldırıda ölen alplerin cenazeleri obaya Diriliş Ertuğrul 4. bölümde geldi.

Öte yandan Diriliş Ertuğrul son bölümde obada göç hazırlıkları başladı. Halep'e gitmek için hazırlıklar yapılırken Süleyman Şah'ın hastalığı obaya ateş gibi düştü. Kurdoğlu Diriliş Ertuğrul 4. bölümde obaya fitne ateşini düşürmek için bu fırsatı da değerlendirmekten geri durmadı.