Diriliş Ertuğrul 4. sezon 1. fragmanı kafaları karıştırdı! Ertuğrul Bey öldü mü? Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul 4. yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Aylardır hayranları tarafından merakla beklenen Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı izleyenlerin kafasını karıştırdı. Diriliş Ertuğrul 4. sezon fragmanında Hayme Ana'nın ve Halime Sultan'ın yakarışları, obadakilerin ve fragmanı izleyenleri Ertuğrul Bey'in öldüğünü sanıyor. Şimdi Diriliş Ertuğrul 4. sezon fragmanını izleyenler, obaya getirilen naaş kime ait merak ediyor. Ertuğrul Bey öldü mü? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor?

Diriliş Ertuğrul 4. yeni sezon fragmanı izleyenlerin kafasını karıştırdı ve Ertuğrul Bey öldü mü sorusunu sordurdu. Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanında, Ertuğrul Bey ile Ares'in cenk ettiği alana gelen Hayme Ana'nın haykırışları, yerden bulduğu bir eşyaya ağlayarak sarılması, Halime Sultan'nın gözyaşları ve omuzlar üzerinde obaya getirilen bir naaşın ve Turgut'un Ertuğrul Bey'in cenazesinde (!) alplere yönelik yaptığı konuşma ve Ares'in Ertuğrul Bey'in ölümü üzerine yorumları sonrasında öldü mü yaşıyor mu soruları ardı ardına gelmeye başladı. Ertuğrul Bey öldü mü? Obaya getirilen naaş, Ertuğrul Bey'e mi ait yoksa fragmanda hiç gözükmeyen Bamsı'ya mı? Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Diriliş Ertuğrul 4. yeni sezon fragmanı ve yeni sezona dair tahminler...

Reklam
Reklam

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON FRAGMANI: ERTUĞRUL BEY ÖLDÜ MÜ?

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanı Ertuğrul Bey öldü mü sorusunu bir kez daha gündeme getirdi. Fragmanda gözüken bir çok olay, Ertuğrul Bey'in öldüğü yönünde. Ares'in Ertuğrul'un ölümü Türklere ibret olsun demesi, Hayme Ana'nın bulduğu bir eşyaya sarılarak ağlaması, Turgut'un Ertuğrul Bey'in ruhunu şad etmek diye başlayan konuşması gibi birçok olay Ertuğrul Bey öldü anlamına geliyor. Fakat tarihte 92 yaşında ve eceliyle öldüğü biline Ertuğrul Bey için bu tahminler yanlış çıkmaktadır.

Diriliş Ertuğrul yeni sezon fragmanında göze çarpan görüntülerden biri de Ares'in sarılmış yaraları. Ertuğrul Bey ile muharebesinde Ares'in bu kadar yara almadığı söyleniyor. O zaman tam Ares, Ertuğrul Bey'e son kılıç darbesini vuracakken birileri gelip onu kurtardı. Ares de oradan bu şekilde yaralar ile kurtarıldı. Naaşın Ertuğrul Bey'e ait olmadığı ve bu yüzden bu cesedin ona ait olmadığı söyleniyor. Fakat fragmanda Ertuğrul Bey'in kılıcını Ares yere atıyor. Bu yüzden farklı bir kılıç üzerine konulmuş olabilir.

Reklam
Reklam

Diriliş Ertuğrul yeni sezon tahminlerinden birisi de buna benzer şekilde. Ertuğrul Bey ile Ares arasındaki Cenk'in son anlarına Bamsı'nın yetiştiği ve Ares ile dövüştüğü ve onu ağır şekilde yaraladığı gibi kendisinin de aynı şekilde yaralanmış olduğu şeklinde bir görüş var. Ares ile Bamsı'nın dövüşü sırasında arka tarafta bekleyen okçuların Bamsı'yı yaraladığı, Ertuğrul Bey'in öldüğünü sanıp sadece kılıcını aldıkları ve Ares'i de ağır yaralı olarak muharebe alanında uzaklaştırıldığı düşünülüyor. Turgut Bey ve alpleri bu sırada gelip Ertuğrul Bey'i ağır yaralı ve eğer Bamsı gerçekten geldi ise onu da kurtarıp herkesten saklıyorlar. Ki Ertuğrul Bey'in arkasında planlar yapanların ortaya çıkması için onun yaşadığı herkesten gizli tutuluyor. Zaten fragmanda görüldüğü üzere Sadettin Köpek derin bir nefes alıyor. Ares ise Ertuğrul Bey'in öldüğünü sanarak Türklerin sonunun geldiğini sanıyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Diriliş Ertuğrul 4. yeni sezon fragmanın yayınlanması ile birlikte yeni sezonun ne zaman başlayacağı daha çok merak edilmeye başlandı. Yeni sezon fragmanında Ertuğrul Bey'in öldüğünü sana obalıların bu ümitsizlik havasında kurtulması görevi Turgut Bey'e düşer ve herkesin silkelenmesini ister. Yeni bir savaşın eşiğinde olan oba, Turgut Bey'in sözleri ile öldüğünü sandıkları Ertuğrul Bey'in ruhunun şad olması için kılıçlarını kuşanıyorlar. Bu sahneleri heyecanla izleyen hayranları yeni sezonun bir an önce başlaması istiyor. Fragmanda Diriliş Ertuğrul yeni sezonun çok yakında başlayacağı belirtilmiş. Bu da 18 Ekim veya 25 Ekim olasılığını güçlendiriyor. Diriliş Ertuğrul yeni sezonun 18 veya 25 Ekim'de başlayacağı tahmin ediliyor.

Reklam
Reklam