Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanı izle: Ertuğrul Bey obaya dönüyor! (Diriliş Ertuğrul son bölüm)

Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanı, dün akşam TRT 1'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul 94. son bölümden sonra yayınlandı. Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Bey, Atsız Bey'in yardımıyla hem köle tüccarı Simko'nu elinden hem de Ares ve Sadettin Köpek'in tuzaklarında kurtulur. Yokluğunda obasının karıştığı, Dündar'ın Sadettin Köpek ile işbirliği yaptığı bir dönemde Ertuğrul Bey obasına geri döner. İşte Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanı ve son bölümün tamamı...

Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de dün akşam ekrana gelen ve izleyicileri ekrana başın kilitleyen Diriliş Ertuğrul 94. son bölüm nefesleri kesen sahneler ile doluydu. Reyting rekortmeni dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey'in yokluğundan faydalanan Sadettin Köpek, Dündar'ı yanına çeker ve Hanlı Pazar'ı Bahadır Bey'e vermeye ikna olur. Fakat bu kararına en büyük tepki Halime Hatun'dan gelir. Buna rağmen bu satış gerçekleşir. Bu olaylar olurken Ertuğrul Bey, köle tüccarı Simko'nun adamları ile cenke tutuşur. Bu sırada Aksakallıların yardımına gönderdiği Atsız Bey, Ertuğrul Bey'i kurtarmaya girer. Diriliş Ertuğrul son bölümde nefeslerin tutulduğu bu sahnede Ertuğrul Bey, Atsız Bey'i de ilk önce düşman sanar. Daha sonra kim olduğunu anlar ve birlikte tüm düşmanları haklarlar. Diriliş Ertuğrul son bölümü haberimizdeki linkten tamamını izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

"Türk'ü bu topraklardan silmeye cüret eden kim varsa bu toprakları onlara mezar edeceğim."

Diriliş Ertuğrul 95. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in, Atsız Bey'in yardımıyla Simko'nun adamlarında kurtuluşu ve sonrasında onunla birlikte Karacahisar Kalesi'nde taş üstünde taş komayacağım diyerek intikam yemini eder. Diğer tarafta obada ise işler karışıktır. Dündar, Hanlı Pazarı Bahadır Bey'e satmıştır. Obada herkes umutsuz bir şekilde beklemektedir. Yaraları iyileşen ve ayağa kalan Bamsı Beyrek ile Turgut Alp, Ertuğrul Bey'in intikamını almadan hiçbir yere gitmeyiz diye haykırırlar. Tam bu sırada obanın girişinde bir atlı belirir. İzleyenlerin tüylerini diken diken eden sahnede Ertuğrul Bey atının üstünde şaha kalkmış bir şekilde belirir. Obadakiler ise sevinç gözyaşlarına boğulur. Ertuğrul Bey'in şu sözleri ise dimağlara kazınmıştır "Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır!"... İşte Diriliş Ertuğrul 95. bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 95. BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 94. son bölümü izlemek için tıklayınız

Reklam
Reklam

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Köle tüccarı Simko’nun elinde esir olan Ertuğrul, Pitho ve diğer kölelerle birlik olup Simko’nun elinden kurtulmayı başarmıştır. Bu sırada Ares’in Hanlı Pazara gelen kervanları yağmalaması için görevlendirdiği eşkıya başı Mihalis de tesadüfen Simko ve Ertuğrul arasındaki kovalamacaya şahit olmuş ve durumu Ares’e bildirmiştir. Uzun bir kovalamacadan sonra Simko ve adamları, Ertuğrul ve kölelerin önünü kesmiş, Ertuğrul tam Simko ve adamlarını alt edecekken eşkıya başı Mihalis de adamlarıyla baskın yapmıştır. Şimdi iki düşman arasında sıkışan Ertuğrul ne yapacak? Onları bertaraf edip obasına varabilecek mi?

Diğer taraftan Kayı obası karışmış, Dündar’ın Hanlı Pazar’ı satıp Gündoğdu ve Sungur Tekin’in yanına göçme kararı obada infial yaratmıştı. Bu karara karşı gelen Artuk Bey de Dündar’ın töreye karşı geldiğini, bu durumda beyliğinin meşru sayılamayacağını söyleyip beyliğe aday olmuştu. Bundan sonra Kayı obasında olaylar nasıl gelişecek? Yeniden beylik toyu yapılacak mı? Yoksa Dündar’ın kararına uyulup Hanlı Pazar satılacak ve göç mü edilecek?

Reklam
Reklam

Ertuğrul’un yaşadığını öğrenen Ares’in bundan sonraki planı ne olacak? Ertuğrul obaya varmadan öldürebilecek mi?

Dündar’ı Hanlı Pazar’ı satması ve göç etmesi için teşvik eden Emir Saadeddin, Hanlı Pazar’ı alması için de Bahadır Bey’e bir sandık altın vermişti. Emir Saadeddin bu emeline ulaşabilecek mi? Bahadır Bey, Hanlı Pazar’ı da satın alıp Çavdar beyliğini ele geçirebilecek mi?