'Diriliş Ertuğrul' dizisine bir destek de İsmail Hakkı'dan geldi

Altın Kelebek Ödül gecesinde 'En İyi Dizi' ödülüne layık görülen TRT 1 ekranlarının reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'a oyuncu İsmail Hakkı'dan destek geldi. Daha önce aynı kanalda yayınlanan Sakarya Fırat dizisinde rol alan Hakkı, diziye yapılanları sert sözlerle eleştirdi.

Geçtiğimiz Pazar günü 43.kez gerçekleştirilen Pantene Altın Kelebek ödül töreninde yaşanan olayın yankıları sürüyor. Bu yılki Altın Kelebek Ödüllerine 'Diriliş Ertuğrul' dizisi ekibinin ödül almak için sahneye çıktığı anlar damga vurmuştu.

Dizi 'Yılın En İyi Dizisi' ödülüne layık görülürken ödülü almak için sahneye çıkan yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ ve dizi ekibi, ödülü aldıktan sonra herhangi bir konuşma yapılmasına izin verilmeden kulise gönderilmişti.

Ödül gecesinin üzerinden iki gün geçmesine rağmen olayın yankıları sosyal medyada devam ediyor. Daha önce TRT ekranlarında yayınlanan 'Sakarya Fırat' dizisinde Durali Tahtakılıç karakterine hayat veren İsmail Hakkı, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda 'Altın Kelebek e katılan Diriliş Ertuğrul dizisini kınıyorum! 3 sezondur adamların dedelerini kesiyor, bir de konuşma istiyorsunuz' ifadelerine yer verdi.