Diriliş Ertuğrul özel bölüm TRT 1'de yayınlandı

Diriliş Ertuğrul özel bölümüyle 11 Şubat'ta ekrana geldi. Yurtta etkili olan kar sebebiyle Diriliş Ertuğrul dizisinin çekimleri aksadı. Dizinin sosyal medya hesabından yeni bölümün yayınlanmayacağı duyuruldu. Bu bölümde geçmiş bölümlerde yaşanan önemli anlara yer verildi.

Ekranların heyecan dozu yüksek dizisi Diriliş Ertuğrul 9. bölümü hava şartlarından dolayı izleyici karşısına çıkamadı. TRT 1'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya son günlerde yaşanan kar ve olumsuz hava koşulları nedeniyle çekimlerde aksaklık meydana geldiği ve dizinin yayınına bir hafta ara verildiği belirtildi. Diriliş Ertuğrul 9. bölümü 18 Şubat saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak. Diğer taraftanDiriliş Ertuğrul özel bölümü yayınlandı ve bu bölümde izleyicilerin hafızalarına kazınan sahnelere, önemli anlara yer verildi.Diriliş Ertuğrul özel bölümüyle 11 Şubat Çarşamba akşamı yine izleyicileri ekrana kitlemeyi başardı. Ertuğrul ve alplerinin heyecan dolu maceraları nefesleri kesti.

Sosyal medyadan yapılan açıklama;

"Son günlerde yaşadığımız yoğun yağışlar ve ağır iklim şartlarının çekim planlarımızı etkilemesi nedeniyle Diriliş "Ertuğrul" dizimizin yayınına bir hafta ara vermek durumunda kaldık.Bugüne kadar yayınlanmış olan bölümlerin özel sahnelerinden hazırlamış olduğumuz Diriliş "Ertuğrul" Özel bölümü, bu akşam TRT1 ekranlarında olacaktır.İlginiz için çok teşekkür ederiz"