Diriliş Ertuğrul son bölüm izle : Diriliş Ertuğrul 88. bölümünde Aliyar Bey'in intikamı alınacak mı?

Diriliş Ertuğrul son bölüm intikamlarla geçiyor. Diriliş Ertuğrul dizisinin en son 88. Bölümünde, Aliyar Bey ve Ertuğrul Bey pusuya düşürülüyor. Diriliş Ertuğrul dizisinde dönüm noktalarından biri son bölümde gerçekleşiyor ve Ertuğrul Bey, sürpriz isimlere karşı savaş açıyor. Diriliş Ertuğrul'un son bölümü internetten izlenebilir.

Diriliş Ertuğrul son bölüm yine oldukça hareketli geçiyor. Diriliş Ertuğrul son bölümünde, Aliyar Bey ok darbesiyle hayatını kaybetti. 88. Bölüm fragmanında izleyiciye gösterilen Aliyar Bey'in ölümüyle ilgili detaylar dizinin son bölüm yayınıyla şekillenecek ve Ertuğrul Bey bu pusuya karşı sadece Ebu Mansur'dan değil, başka hainlerin de izini sürerek onlardan intikam alacak. Sultan Alaeddin, bu pusuyu önceden biliyor muydu, duyumlarını almış mıydı gibi sorular sözkonusu. Zira, Ertuğrul Bey, Aliyar Bey'in ölümünün hemen ardından "Andım olsun ki Vasilius'u şehitlerimizin kanından boğacağım!" diye yemin etti. Ertuğrul Bey'in bu söylemine karşı, izleyiciler hala Aliyar Bey'in son dakikada kurtarıldığını düşünüyorlar.

Diriliş Ertuğrul son bölümünde, Ertuğrul Bey başka kimlerden intikam almak istiyor?

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümünde, Vasilius'un uzun zamandır kurguladığı tuzak, Aliyar Bey'in ölümüne neden oldu, Ertuğrul Bey ise Sultan Alaeddin'in müdahalesi sonucu pusudan kurtuluyor. Bu durumu enine boyuna düşünen Ertuğrul Bey, muhbirler aracılığı ile bu saldırının ardında olan diğer kişilerin de izlerini bulmaya başlayacak ve ortaya çıkan 4 kişinin ve Vasilius'un intikamının alınması için planlara başlayacaklar.

Bununla birlikte Halime'nin bir doğum mücadelesinde olduğunu görüyoruz. Halime'nin çocuğu ters doğum yapacak gibi ve Halime'nin ebeleri bu durum karşısında tamamen, şartlar gereği çaresiz. Şimdi, bebeğin canıyla birlikte Halime Sultan'ın canı da tehlikede. Merakla beklenen bebek ve Halime Sultan'ın sağlık gidişatı son bölüme damgasını vuruyor.