Diriliş Ertuğrul son bölümde kan döküldü

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul 39. bölümü ile ekrana geldi. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi Diriliş Ertuğrul'da yine kan döküldü! Diriliş Ertuğrul 39. son bölüm ve merak edilenler haberimizde.

Yayınlandığı her hafta büyük ses getiren Diriliş Ertuğrul son bölümüyle izleyicilerinin karşısına bomba sahneleriyle çıktı. İddialı savaş sahneleri, çarpıcı senaryosu ve kadrosundaki güçlü isimleriyle dizi severlerin ilgi odağı haline gelen Diriliş Ertuğrul son bölümünde yine çok konuşulacak anlar vardı. Son bölümde pek çok soru işareti yanıt buldu: Obadan sürgün edilen ve alplerin katili olarak gösterilen Ertuğrul'u neler bekliyordu? Obadaki tüm dengeleri alt üst edecek, büyük sarsıntı yaşatacak gelişme neydi? Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Hülya Darcan, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp ve Mehmet Çevik gibi isimlerin yer aldığı Diriliş Ertuğrul 39. bölümü 23 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekrana geldi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 39. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul'un bu haftaki bölümünde Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul'un yapacakları merak konusuydu. Ertuğrul'un obadaki hainin Kocabaş olduğunu ortaya çıkarmak için yaptığı plan, Gökçe'nin her şeyi Tuğtekin'e söylemesiyle bozulmuştu. Noyan'ın en başından beri kurguladığı plan olmuş, Kayı ve Dodurga boyları artık düşman hale gelmişlerdi. Gümüştekin ve Aytolun'un ihtirasları obayı gün geçtikçe tehlikeye sürüklüyordu. Kayı ve Dodurga boyları arasında alevlenen düşmanlığı ve yükselen tansiyonu fırsat bilen Noyan, şimdi yeni planların peşindeydi. Obadaki haini ortaya çıkarmaya çalışırken Tuğtekin ve alplerinin katili olarak gösterilen Ertuğrul'u neler bekliyordu? Kendisine isnat edilen suçtan dolayı yargılanmak için obaya dönen Ertuğrul'un büyük oyunu neydi? Tangut, peşinde olduğu sırrı öğrenince Noyan'a söyledi mi? Düğün için gün sayan Gökçe, son yaşananlardan sonra ne yaptı? Hayme Ana, hayatını kimin için tehlikeye attı? Obada büyük bir sarsıntı meydana getirecek olan olay neydi? Bütün bu soruların cevabı Diriliş Ertuğrul son bölümünde yanıtını bulurken; izleyiciler yine ekran başından ayrılmakta güçlük çekti.