Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı: 96. bölümde Ertuğrul dizginleri eline alıyor!

Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm fragmanı yayımlandı ve yeni bölüme dair ilk ipuçları ortaya çıktı. Hatırlanacağı gibi Diriliş Ertuğrul son bölümde Ertuğrul Gazi obaya geri dönmüştü ki şimdi önümüzdeki hafta da obada ve bölgede kontrolü eline alacak. İşte belli ki Ertuğrul'un dizginleri eline alacağı Diriliş Ertuğrul yeni bölümden detaylar ve Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul'da beklenen yükseliş ve "diriliş" gerçekleşiyor. Son bölümde obaya geri dönen Ertuğrul, Diriliş Ertuğrul 96. Yeni bölümde hem obanın hem de Hanlı Pazar fethi ile bölgenin kontrolünü ele geçirecek. Diriliş Ertuğrul 96. bölüm fragmanı bu gelişmelerle ilgili önemli sahnelere yer veriyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümden detaylar ve Diriliş Ertuğrul 96. Bölüm fragmanı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde öne çıkan iki konudan ilki Ertuğrul'un kardeşiyle yüzleşmesi ve onu bırak beyliği alplikten bile kovması yani obadan uzaklaştırması. Diğeri de Ertuğrul'un Hanlı Pazar'ı geri alması. Bu bölümden itibaren bölgeye hakim olacak olan Ertuğrul, bölgeyi Bizanslılara dar etmeye kararlı.

Reklam
Reklam

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 96. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Diriliş Ertuğrul son bölümde Köle tüccarı Simko ve eşkıya Mihalis’in arasında kalan Ertuğrul, kölelerle birlikte kaçmayı başardı ve peşine düşen Mihalis ile adamlarını da yok etti. Yeniden köle tüccarı Simko’nun eline düşen Ertuğrul’u kurtarmaya, bu kez Aksakallılar’ın görevlendirdiği Atsız ve yiğitleri yetişti. Yaşanan çarpışmada Ertuğrul ve köleler kurtuldu, Simko ise kaçtı.

Hanlı Pazar’ı satıp göç etmeye karar veren Dündar Bey, pazarın satışı için Aslıhan Hatun’un amcası Bahadır Bey’le anlaştı. Toyda bey seçilir seçilmez pazarı Bahadır Bey’e satacağını söyleyen Dündar Bey'in planları Ertuğrul gelişi ile son bulacak.

Simko’nun adamı Anteus’u yakalayıp öldüren Ares, ondan Simko ile Ertuğrul’un mağaraya geleceklerini öğrendi.