Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde yeni tarih karakterleri

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmamasına rağmen merakla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul son bölümde,Ertuğrul Gazi, Saadettin Köpek tarafından suçlanıyordu. Yeni bölüm fragmanında ise, Ertuğrul Gazi yeni seferler için hazırlık yapabilir. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı, bu haftaiçi yayınlanabilir.

Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Vasilyus'un Ertuğrul Gazi'yi fazlasıyla yorduğu son bölümlerde, Ertuğrul Gazi'nin gündeminde artık Vasilyus yok. Yeni bölüm fragmanında muhtemelen yeni savaşların ve yeni seferlerin konuları işlenecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA, HALİME SULTAN İYİLEŞİYOR MU?


Diriliş Ertuğrul yeni bölüm, haftaya yayınlanacak ve büyük bir ihtimalle Halime Sultan'ın sağlık detaylarında gelişme var. Yeni bölüm fragmanında, Halime Sultan'ın sağlık detaylarına ve bebeğin akibetine dikkat çekilmesi bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NE OLDU?


<span style="color: rgb(68, 68, 68); font-family: "Gotham Narrow SSm",Arial,Helvetica,sans-serif; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: 200; letter-spacing: -1px; text-align: left; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; display: inline !important; float: none;">Diriliş Ertuğrul son bölümünde Ertuğrul Gazi kaçırılarak Hanlı Pazar'da tutsak tutuluyordu. Böylece Hanlı Pazar ve diğer bölgelerin boşluğu nedeniyle Hanlı Pazar ve diğer bölgeler saldırılara açık bölgeler oldu. Son bölümde, Ertuğrul Gazi sultanın zehirlenmesinden sorumlu tutuluyor ve bu durum Ertuğrul Gazi'yi Saadettin Köpek ile karşı karşıya getiriyor.

Diriliş Ertuğul'un son bölümünde, Vasilyus başka bölgelere saldırılar planlarken Saadettin Köpek'in birilikleri Hanlı Pazar'da nöbet tutuyor. Bu durum Ertuğrul Gazi'nin pek hoşuna gitmese de, kendisinin 'tutuklanmak istenildiğini' iyi biliyordu. Saadettin Köpek, Hanlı Pazar'ın kapısına askerlerini yerleştirdi. Ertuğrul ise Saadetin Köpek'e "gereken tedbirleri" alasın der. Bunun Vasilyus'un planı olduğunu ve Hanlı Pazar'a başka saldırılar düzenleyeceğini duyurdu.

Bir süredir sessizliğini koruyan Vasilius Nikea'dan gelen büyük orduyla birlikte güç toplamış ve Sultan'ın casusunu yakalayarak Ertuğrul'ları büyük bir tuzağa düşürmüştü. Ertuğrul'lar büyük zayiat vermiş, Aliyar ciddi bir ok darbesi almıştır. Aliyar'ın yaşayıp sağlığına kavuşabileceği de bu bölümde hala belli olmadı.