Diş Hastanesinden Çocuk Yuvasına Ziyaret

Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri, İsabeyli’de bulunan 80.yıl kız yetiştirme yurdu ve çocuk...

Nazilli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelleri, İsabeyli’de bulunan 80.yıl kız yetiştirme yurdu ve çocuk yuvasına ziyarette bulundu.

Ziyaret hakkında bilgi veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Baştabibi Dt. İlhan Tonoz; “Yuvamıza diş tabibi arkadaşlarımız ve diğer çalışanlarımızla ziyarette bulunarak burada kalan çocuklarımız ile bir araya geldik. Kendilerine çeşitli hediyeler vererek sevindirdik. Nazilli’de bulunan tüm kurum ve kuruluşlarımızın ailelerimizin bu yurdumuzu ziyaret etmelerini çocuklarımızla sohbet etmelerini istiyorum. Çünkü burada kalmakta olan çocuklarımızın da bizlerin yani hepimizin çocukları olduğunu onlarında bir aile şefkatine ihtiyaçları olduğunu unutmamamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü aile ortamının verdiği sevgiyi bir insana hiç kimse veremez. Bu çocuklarımızın da aile ortamındaki sevgiye ihtiyaçları olduğunu unutmamalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: