Diş Hekiminin 10 Yıllık Izdırabı Maniplasyon Tedavisiyle Dindi

Bursa’da 10 yıldır bel ve boyun ağrıları sebebiyle hastalarını tedavi etmekte zorlanan diş doktoru Şeyda...

Bursa’da 10 yıldır bel ve boyun ağrıları sebebiyle hastalarını tedavi etmekte zorlanan diş doktoru Şeyda Mutlu, maniplasyon (elle tedavi) tedavisi sayesinde sağlığına kavuştu.

Duaçınarı Diş Hastanesi hekimlerinden Şeyda Mutlu, 10 yıldır bel ve boyun ağrısı çekiyordu. Hayatını karartan bel ve boyun ağrılarını gidermek için defalarca fizik tedavi uzmanına giden Şeyda Mutlu, ağrılarının dayanılmaz boyuta gelmesiyle bir süre hasta bakmamaya ara verdi. Hemşiresinin tavsiyesi üzerine maniplasyon uzmanı Dr. Ali Şahabettinoğlu’na giden Şeyda Mutlu, kısa bir süre içinde sağlığına kavuştu. Mutlu, “10 yıldır boyun ve sırt ağrısı çekiyordum. En sonunda şikayetlerim o kadar çok arttı ki hemşiremin ısrarıyla Ali Bey'e geldim. İlk defa başım bedenime ağır gelmeden işimi yapabiliyorum, gece rahat uyuyorum ve sabah işime gidiyorum. Çok kötü durumdaydım. En son ağrım olduğu zaman bir ay rapor almak zorunda kaldım. Hastalarımı bıraktım. Şu anda hiçbir ağrı hissetmiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

“10 YILDIR RAHAT UYUYAMIYORDU”

Ağrıları dolayısıyla bazı hastaların geri çevirmek zorunda kalan Mutlu, “Gece yatak yatak dolaşıyordum, yastıklarımı değiştiriyordum. 7-8 defa klasik fizik tedavi gördüm ama onların hiçbirisinde bu kadar rahatlama hissetmedim. Sırtımda ağrı olmadan, sırtımı düşünmeden rahat rahat oturabiliyorum. Hastalarıma bakabiliyorum. Rahat bir uyku uyuyabiliyorum” dedi.

Ali Şahabettinoğlu ise, meslektaşı olan Şeyma Mutlu’nun sağlığına kavuştuğunu anlatarak, “Hastamız aynı zamanda bir diş hekimi. Kendisi bize şiddetli boyun ağrıları ve sırt ağrıları ile geldi. Muayene ettiğimizde boyun hareketlerinde kısıtlılık, sırtta ve boyun kaslarında ileri derecede spazm ve gerginlik mevcuttu. Boyun fıtığı teşhisiyle tedavisine başladık. Tedavisine devam ettik, bütün ağrıları geçti. Daha önce ağrıları yüzünden hastanede çalışmakta güçlük çekiyordu. Maniplasyon tedavisi de diğer aletli klasik fizik tedavi yöntemlerinden farklı. Daha başarılı. Bel ve boyun fıtıklarında başarı oranı yüzde 98” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: