Diş Hekiminin Muayenesini Soydurduğu Iddia Edildi

İskenderun ilçesinde bir diş hekiminin, sigorta şirketinden para almak için kendine ait muayenedeki malzemeleri soydurduğu iddia edildi.

İskenderun ilçesinde bir diş hekiminin, sigorta şirketinden para almak için kendine ait muayenedeki malzemeleri soydurduğu iddia edildi.

İddiaya göre, Yenişehir Mahallesi'nde muayenehanesi bulunan diş hekimi H.Y, iş yerindeki 450 bin lira değerindeki diş ve implant malzemelerinin çalındığını söyleyerek polise başvurdu.

H.Y, polise müracaatta bulunduktan sonra sigortalı olan malzemelerinin parasını almak için sigorta şirketine başvurdu.

Hırsızlık olayını araştıran İskenderun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, malzemelerin Karaağaç beldesinde bir depoda olduğunu belirledi.

Reklam
Reklam

H.Y'nin, sigorta şirketinden para almak için kendi malzemelerini taşıttırdığını belirleyen polis, diş hekimi ile suça karıştığı belirlenen M.T, M.S.T. ve M.K'yi gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: